Başkan Keleş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Başkan Keleş 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

18.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Keleş mesajında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Milli mücadele'nin zaferle sonuçlandığı önemli bir gündür. Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı bağımsızlık hareketinin milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayıldığını ve Milli mücadele sonucunda zaferle son bulduğu önemli bir gündür.

Türk ulusunun istikbali, milletimizin umudu olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. Gençlerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklarına inanıyorum.

Düzce Belediye Başkanı olarak bu özel günde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement