Başkan Kerimoğlu, "7 Bölge 7.000 Çocuk" İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kerimoğlu, "7 Bölge 7.000 Çocuk" İçin Kolları Sıvadı

Başkan Kerimoğlu, "7 Bölge 7.000 Çocuk" İçin Kolları Sıvadı

Bakırköy Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl uygulamaya başlattığı "7 Bölge 700 Çocuk" kampanyasında hedef "7 Bölge 7.000 Çocuk" oldu ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da çocuklar için kolları sıvadı.

30.11.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Türkiye'nin her bir köşesindeki çocuklara yardımların ulaştırılmaya çalıştıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı:

"Belediyemiz koordinasyonuyla hayırseverlerimizin de önemli katkılarıyla mont, bot, atkı-kaşkol-eldiven takımı, çanta, kitap ve kırtasiyeden oluşan paketleri ulaştırmaya devam ediyoruz. Havaların iyice soğumaya başladığı bugünlerde de çalışmalarımıza hız verdik. 7 Bölge 700 çocuk olarak geçen yıl başlattığımız projemizde hedefimizi "7 Bölge 7.000 Çocuk" yaptık ama hayırseverlerimizin ciddi katkısıyla 10 bin rakamını geçeceğimizi umuyorum. Bizim renklerimiz, Cumhuriyetimizin emanetçileri, yarınlarımız olan çocuklarımıza elimizden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğiz, Yeter ki çocuklarımızın gülen yüzleri hiç solmasın, her türlü zorluğa göğüs gererek, yılmadan, usanmadan mücadele etsinler, umutla ve sağlıkla kalsınlar. Ayrıca bu projemizin Türkiye'deki bütün belediyelere örnek olmasını istiyorum. Anadolu'nun herhangi bir köşesinde karda altı delik ayakkabılarla hiçbir çocuğumuz okuluna gitmesin. Mutluluğun resmini yapabiliriz."

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu hayırseverlere de seslenerek," Orada bir köy var uzakta ama o köydeki çocukları ısıtmak, mutlu etmek sizlerin elinde. Hayatınızın boyunca hiç görmeyeceğiniz bir çocuğu mutlu etmek istemez misiniz ?"dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, yardımlarını ulaştıran hayırseverlere ve yardım paketlerinin çocuklara ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kerimoğlu, '7 Bölge 7.000 Çocuk' İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement