Başkan Kimyeci Karate Şampiyonasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kimyeci Karate Şampiyonasına Katıldı

Başkan Kimyeci Karate Şampiyonasına Katıldı

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Spor Salonunda düzenlenen Hatay ili 21 yaş altı karate şampiyonasına katıldı.

11.11.2014 13:50  Güncelleme: 13:53

Antakya Spor Salonunda düzenlenen 21 yaş altı Genç-Ümit kategorileri müsabakasına Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Karate İl Temsilcisi Nizamettin Karaali, İl genelinde kurulu bulunan karate takımları ile çok sayıda sporcu katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan karate şampiyonasında 21 yaş altında bulunan sporcular kilolarına göre minderde kıyasıya mücadele verdiler.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Karate Şampiyonasında kısa bir konuşma yaptı. Genç ve yetenekli sporcuları izlemekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kimyeci, "21 yaş altı çeşitli kilolarda çocuklarımızın mindere çıkarak verdiği mücadele izlenmeye değerdi. Gençlerimizin, çocuklarımızın sporla iç içe yaşaması ve onun verdiği disiplin ile hayatlarını devam ettirmeleri toplumsal bir kazanımdır. Her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalarak ders saati dışında arta kalan zamanı çocuklarımızın çeşitli branşlarda spor yapması sağlıklı bireylerin yetişmesine neden olmaktadır. Ahlaklı, disiplinli ve çalışkan bireylerden oluşan toplum, ülkemizin yarınlara emin adımlarla ilerlemesine büyük etkendir. Çocuklarımızın elde ettiği bu başarıdan dolayı kendilerini ve hocalarını ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yapılan müsabakalar sonrasında dereceye giren sporcuların ödüllerini verdi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'ye de karate müsabakalarına verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kimyeci Karate Şampiyonasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement