Başkan Kocamaz Aydıncık'ta - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz Aydıncık'ta

Başkan Kocamaz Aydıncık\'ta

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık ilçesinde bazı temaslarda bulundu.

15.07.2014 12:00  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık ilçesinde bazı temaslarda bulundu.

Aydıncık programı kapsamında İlk olarak Kaymakam Özgür Körükçü'yü ziyaret eden Başkan Kocamaz, ilçenin genel sorunları hakkında Körükçü'den bilgi aldı. Daha sonra Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Kocamaz, son olarak Aydıncıklı muhtarlarla toplantı yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ve ilgili daire başkanları ile muhtarların sıkıntılarını dinleyerek not alan Başkan Kocamaz, "Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Bizler de size verdiğimiz sözleri unutmadık. Ancak göreve 3 ay önce başlayan bir yönetimden de bütün sıkıntıları bir anda çözmesi beklenemez. Biz sizlerin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sıkıntıları belli bir program dahilinde çözeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bıraktığını hatırlatan Kocamaz, "Aydıncık Belediye Başkanımız, farklı bir partiye mensup olabilir. Bu durumun, bizim her yere eşit hizmet anlayışımıza ters bir yanı yok. Çünkü biz bütün Mersin'in hizmetine talip olduk ve hiçbir ayrım gözetmeden her yere adaletli bir şekilde davranmaya söz verdik. Bu açıdan, sıkıntılarınızın çözümü konusunda hiçbir endişeniz olmasın, bize sadece biraz zaman verin" diye konuştu.

Kocamaz, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Programı'na katıldı. Aydıncık Sahil Çay Bahçesi'nde kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı program, Fatma Beyza Gündoğan'ın sunum ve şiir dinletisiyle başladı. Başkan Kocamaz'ın, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan'la birlikte izlediği program, Yunus Çoban'ın tasavvuf konseri ve ilahiler ile devam etti. İftar yemeği ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından program, Sema gösterisi ile son buldu.

Aydıncıklı vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisi ile mutlu olan Kocamaz, "Aydıncıklı hemşehrilerimin Ramazan ayını en içten duygularla kutluyorum. Sizlerle bu Ramazan programı vasıtası ile buluştuk. Ancak bundan sonra bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle daima sizlerle birlikte olacağız. Artık Mersin Büyükşehir Belediyesi size çok yakın. Kısa bir süre sonra ilçenizde başlayacak olan hizmetlerle bunu zaten yaşayacaksınız" şeklinde konuştu.

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, verilen iftar yemeği ve düzenlenen program için Başkan Kocamaz'a teşekkür ederek, üzerinde dini motiflerin yer aldığı bir plaket ile çiçek takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz Aydıncık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement