Başkan Kocamaz Mezitli Halkı ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz Mezitli Halkı ile İftarda Buluştu

Başkan Kocamaz Mezitli Halkı ile İftarda Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca ilçelerde kurduğu iftar sofraları, Mersin halkını son olarak Mezitli’de bir araya getirdi.

15.07.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca ilçelerde kurduğu iftar sofraları, Mersin halkını son olarak Mezitli'de bir araya getirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son günlerine yaklaştığımız on bir ayın sultanı, maneviyatın kervanı Ramazan ayında, Mezitli halkını rahmet sofrasında buluşturdu. Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında binlerce kişi bir araya gelerek Ramazan ayının manevi aydınlığında dualar okuyarak orucunu açtı.

Başkan Kocamaz, iftardan önce sofraları dolaşarak, Mezitli halkının tek tek Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti. İftar programında Mezitli halkına seslenen Başkan Kocamaz, gönüllerin birleştiği, dertlerin paylaşıldığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın had safhada olduğu Ramazan'ın bereket ayı olduğunu ifade ederek, kılınan teravih namazlarının, yapılan duaların İslam alemindeki bozuk düzenin sona ermesine vesile olmasını temenni etti.

Ortadoğu'nun ve Doğu Türkistan'ın kan gölüne döndüğüne, insanların inançlarından dolayı zulüm altında olduğuna dikkat çeken Kocamaz, "O insanlar Ramazan'da oruç tutmalarından dolayı ne yazık ki baskı altında. O yüzden ibadetin hazzına varmayı, vatanın ne kadar önemli olduğunu, vatansızlığın da ne kadar zor bir durum olduğunu hepimizin çok daha yakından değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Başkan Kocamaz konuşmasının sonunda, hem Kadir Gecesi'nin hem Ramazan ayının hem de Ramazan Bayramı'nın ülkemiz, milletimiz, insanlık alemi ve Türk-İslam alemi için, Mersin için hayırlara vesile olmasını diledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz Mezitli Halkı ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement