Başkan Memduh Büyükkılıç, Yeniköy Mahallesi Sakinleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yeniköy Mahallesi Sakinleri ile Buluştu

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yeniköy Mahallesi Sakinleri ile Buluştu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Ramazan ziyaretleri kapsamında son durağı Yeniköy Mahallesi oldu.

21.06.2016 16:18

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Ramazan ziyaretleri kapsamında son durağı Yeniköy Mahallesi oldu.

Başkan Büyükkılıç'ın Yeniköy Mahallesi ziyaretine meclis üyeleri, AK Parti Melikgazi İlçe teşkilat mensupları, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlar eşlik etti. Her mahallede olduğu gibi Başkan Büyükkılıç'a Yeniköy'de mahalle sakinlerinin ilgisi yoğundu.

Yeniköy Mahallesi Takva Camii'nde kılınan Teravi namazı sonrası cami cemaatine ağız tatlılığı olarak lokum ikramında bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle halkı ile sohbet ederek,yapımı devam eden ikinci bahar evinde incelemelerde bulundu,vatandaşların taleplerini bizzat yerinde inceleyerek uygun olan taleplerin yerine getirilmesi yönünde talimat verdi.

Yeniköy Mahallesi'nin ilçenin en düzenli, en huzurlu semtlerinden birisi olduğunu belirten BaşkanBüyükkılıç, "Bu akşam burada olmaktan Yeniköy mahallemizin gönül dostu, bizlere her zaman destek olan sakinleri ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduk. Onlara layık olabilmek için güler yüzlü ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Yeniköy Sosyal donatıları, parkları,kapalı semt pazar yeri,sosyal tesisleri ile ilçemizin cazibe merkezi mahallelerinden bir tanesi.Elbette Yeniköy gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye paralel olarak yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.2016 yılı içerisinde planlamasını yaptığımız çalışmalarla mahallemiz daha da güzelleşecek ve gelişecek." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Memduh Büyükkılıç, Yeniköy Mahallesi Sakinleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement