Başkan Muhittin Ertürk: Çok Branşlı Kulüplere Öncelik Verilmeli - Son Dakika
Yerel

Başkan Muhittin Ertürk: Çok Branşlı Kulüplere Öncelik Verilmeli

Başkan Muhittin Ertürk: Çok Branşlı Kulüplere Öncelik Verilmeli

Gediz Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, çok branşlı faaliyet içerisinde olan ve başarı sağlayan kulüplere öncelik verilmesi ve sahiplenilmesi gerektiğini söyledi.

04.05.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Uluoymak 1 Eylül spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, çok branşlı faaliyet içerisinde olan ve başarı sağlayan kulüplere öncelik verilmesi ve sahiplenilmesi gerektiğini söyledi.

Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, futbolla başladığı spor başarısını çeşitli branşlarda sürdürmeye devam eden Gediz ve Kütahya'nın gözde temsilcisi Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü'nün yaptığı spor çalışmalarıyla ilklere imza atmaya devam ettiğini söyledi.

U-14, U-19 ve A takımı ile 2014-2015 sezonunda da başarısını sürdüren kulübün son iki yıl içinde aynı başarı çizgisini koruduğunu belirten Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, şu şekilde konuştu: "Spor sadece futboldan ibaret değildir. Bunu yıllar önceden gören kulübümüz, farklı spor branşlarında başlattığı serüvenini bu sene atletizm ve izcilik branşlarıyla devam etti. Amacımız, gençlerimizi yetenekli oldukları ve hoşlandıkları spor branşlarında destekleyerek, onlara en iyi hizmeti vermek ve becerilerini öne çıkarmaktır. Diğer taraftan Diyanet İşleri Başkanlığının yürüttüğü "Geç Kalma Genç Gel" projesini kulüp bünyemizde gerçekleştirerek imanlı, vatansever ve ahlaklı gençler yetiştirmeye de gayret gösteriyoruz. Tek isteğimiz biz bunları yaparken diğer kulüplerimizin de bize eşlik etmesi yani maddi gücü bizden yüksek kulüplerimizin ön ayak olmalarıdır.Bu vesileyle bizim kulvarımızda yarışan ve başarı gösterip Süper Amatör Kümeye yükselen Kütahya Cezaevispor'a, Tavşanlı Gençlikspor'a ve Şaphane Gençlikspor'a, 2.Amatör Kümede başarılı bir sezon gösterip 1.Amatör Kümeye yükselen Dayınlarspor Kulübü'ne ve Hisarcık Belediyespor'a, Süper Amatör Kümedeki ve voleybol branşında Yalova'daki Türkiye Şampiyonasında il temsilcisi olan Yenikent Belediyespor'a, Zeybekler Bölge Yarışmasında birinci olan MNA Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibine, ilçemizde faaliyet gösteren Mert Yiğit Tekvando Kulübüne, Judo Takımına ve MNA Anadolu Lisesi Atletizm Takımı'na tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bu gibi başarıların devam etmesi ve artması için valiliğimizin, kaymakamlıklarımızın, belediye başkanlıklarımızın spora verdikleri desteğin artması ve artarken de farklı alanlarda çok branşlarda hizmet veren ve başarı sağlayan kulüplere öncelik verilmeli ve sahiplenilmelidir. Aksi takdirde bir anda parlayıp daha sonra kapanmaya yüz tutmuş spor kulüpleriyle karşı karşıya kalınıp, gençlerin başıboş olması onların kötü yollara sapmalarına neden olur." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Muhittin Ertürk: Çok Branşlı Kulüplere Öncelik Verilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement