Başkan Özaltun Antalya'da Beyşehirlilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özaltun Antalya'da Beyşehirlilerle Buluştu

Başkan Özaltun Antalya\'da Beyşehirlilerle Buluştu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Antalya’da yaşayan Beyşehirli hemşehrileriyle bir araya geldi.

18.05.2015 15:56

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Antalya'da yaşayan Beyşehirli hemşehrileriyle bir araya geldi.

Antalya Beyşehirliler Derneği (ANTBEYDER) tarafından Antalya'da verilen geleneksel kahvaltı programında Antalya ve Beyşehir'de yaşayan Beyşehirliler bir araya geldi. Antalya'daki Beyşehirlileri tek çatı altında toplayan ANTBEYDER tarafından düzenlenen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kahraman Göksu ile birlikte katıldı. Programda dernek yöneticileri ve hemşehrileriyle sohbet eden ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in en büyük zenginliğinin birlik ve beraberliği olduğunu söyledi.

Dernek yönetimine bu birlikteliği sağlayarak hemşehrilerini bir araya getirmesinden dolayı teşekkür eden Özaltun, "Hemşerilerimle bir arada, gönül gönüle olmak beni çok mutlu etti. Gurbette yaşayan ama gönülleri her zaman Beyşehir'de olan hemşerilerimizin her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Hemşericilik bilinciyle, dayanışma, yardımlaşma ve kültürel değerlerini ortaya çıkarma gayretiyle çalışan dernek yöneticilerimizi kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

Dernek yöneticileri de, Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi bu tür geleneksel buluşmaların devam edeceğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özaltun Antalya'da Beyşehirlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement