Başkan Özaltun'dan Emniyete Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Özaltun'dan Emniyete Ziyaret

Başkan Özaltun\'dan Emniyete Ziyaret

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Polis Haftası münasebetiyle Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

09.04.2015 18:01

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Polis Haftası münasebetiyle Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Başkan Özaltun, makamında ziyaret ettiği Emniyet Müdürü Serdar Şahin ve teşkilat mensuplarının polis haftasını kutlarken, günün anısına isimlerinin yazılı olduğu birer kalem hediye etti.

Özaltun, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170.yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, "170 yıldır görevini her şartta ve konumda devam ettiren ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz çalışan Türk Emniyet Teşkilatı'nın bu gurur gününde onları içtenlikle kutluyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımız, Türk milletinin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, övgüye değer başarılarına da devam emektedir. Bu onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Beyşehir Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve şerefle emekli olmuş polislerimizi minnetle yad ediyor, halen büyük bir özveri ve hizmet aşkıyla çalışan polislerimize de zor görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF

Bu arada, Beyşehir'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü çerçevesinde tüm şehitler için mevlid-i şerif de okutuldu. Beyşehir Merkez Çarşı Camisi'nde ikindin namazı öncesi okutulan mevlid-i şerif nedeniyle camiye gelen cemaate ve vatandaşlara polis tarafından namaz çıkışında gül suyu ile çikolata ikram edildi. Mevlid-i şerif programına İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, polis amirleri, polis teşkilatı mensupları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özaltun'dan Emniyete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement