Başkan Özgüven, Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Özgüven, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, dört günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

28.09.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, dört günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Belediye Meclis Salonunda bir araya geldiği belediye personeli ile bayramlaşan Özgüven, yoğun bir çalışma temposunun kendilerini beklediğini ifade etti.

Ereğli Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Özgüven, "Saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ereğli Belediyesi çok büyük bir aile ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışması yatmaktadır. Bizde bu uyum içerisinde büyük bir ekip çalışması ile hizmet ve yatırım zincirlerine her gün bir yenisini eklemek için çalışıyoruz. Sizlerden isteğimiz her zaman aynı özveri ve halka yakınlıkla çalışmaya devam etmeniz. Bu güne kadar ki çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve geçmiş Kurban Bayramınızı yürekten kutluyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven, Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement