Başkan Özgüven'e Meslek Odalarından Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven'e Meslek Odalarından Ziyaret

Başkan Özgüven\'e Meslek Odalarından Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e ziyaret etti.

17.11.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e ziyaret etti.

Ziyarette Oda Başkanları adına konuşan Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Cumhur Yaman, 1 Kasım seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde sonuçlandığını belirterek, "Ülkemize ve Ereğlimize seçimler hayırlı olsun" dedi.

Yaman, Ereğli esnafı olarak büyük AVM'lerin her geçen gün sayısının artmasından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını ve haksız rekabet karşısında küçük esnafın kapanma noktasına geldiğini de vurgulayarak yaşadıkları soruna çare aradıklarını kaydetti.

Başkan Özgüven, 1 Kasım seçimlerinin ardından oda başkanlarının gösterdikleri teveccühe teşekkür ederken, Ereğli esnafının sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını belirtti. Sorunları dinleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, çözüm odaklı çalışma ortaya koyabilmek için odalarla istişare içerisinde olacaklarını söyledi. Özgüven, "Kanunun gerektirdiği yasal zeminde sorunların çözüme kavuşması için çalışacağız. Yerel yönetim olarak sizlerle sorunları masaya yatırıp çözüm odaklı bir yol haritası çizeceğiz" dedi.

Eski Sanayinin durumu konusundaki soru üzerine Özgüven, yakın bir tarihte Bakanlar Kurulundan karar çıkacağını ve bu kararın ardından eski sanayi de güzel bir çalışma gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven'e Meslek Odalarından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement