Belediye Başkanı Özkan, Gül'e Simav'ı ve Sorunlarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Özkan, Gül'e Simav'ı ve Sorunlarını Anlattı

Belediye Başkanı Özkan, Gül\'e Simav\'ı ve Sorunlarını Anlattı

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya ziyaretinde tanıştığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilçeyi ve sorunlarını anlattı.

19.04.2014 15:54  Güncelleme: 16:02

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya ziyaretinde tanıştığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilçesi ve sorunlarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilk kez Kütahya ziyaretinde tanışma ve görüşme fırsatı bulduğunu ifade eden Başkan Özkan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e Simav'da yapmak istediğimiz hastane ile Eynal Kaplıcalarında yapmak istediğimiz 5 yıldızlı 150 yataklı otel hakkında bilgiler sundum. Ayrıca değerli eşi ve kendisini şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarımızda ağırlamaktan Simavlılar adına büyük mutluluk duyacağımızı ifade ettim" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Simavlılara selamlarını ilettiğini dile getiren Başkan Özkan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, ilçemizin sorunlarının çözümünde bize elinden gelen desteği vereceğini bildirdi. Ayrıca nazik davetimizi kabul ettiğini ve fırsat bulduğunda Simav'a gelerek Eynal Kaplıcalarında birkaç günlüğüne dinlenmek istediğini bildirdi. Bizde Simavlılar olarak bundan büyük bir onur ve mutluluk duyacağımızı söyledim" dedi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Özkan, Gül'e Simav'ı ve Sorunlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement