Başkan Palancıoğlu'dan Yukarı Mahallelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu'dan Yukarı Mahallelere Ziyaret

Başkan Palancıoğlu\'dan Yukarı Mahallelere Ziyaret

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, seçimlerin ardından yukarı mahallelerden Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez'i ziyaret ederek, vatandaşlara seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

14.04.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, seçimlerin ardından yukarı mahallelerden Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez'i ziyaret ederek, vatandaşlara seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Talas'ta belediye başkanı seçilen Dr. Mustafa Palancıoğlu, seçilmesinin ardından teşekkür ziyaretlerine yukarı mahallelerden başladı. AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclisi üyelerinin katıldığı ziyaretler kapsamında Başkan Palancıoğlu, ilk olarak Başakpınar Mahallesine geçti. Burada kalabalık bir vatandaş tarafından karşılanan Başkan Palancıoğlu, ardından belediye hizmet binasına geçerek burada kadın kursiyerlerle görüştü. Planladığı projeler arasında yer alan el ürünleri satış merkezinden bahseden Başkan Palancıoğlu, kadınların ürünlerini rahatlıkla satabileceklerini söyledi.

Başkan Mustafa Palancıoğlu, daha sonra Kuruköprü Mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle meydanında yine kalabalık vatandaş grubuyla karşılanan Başkan Palancıoğlu, "Kuruköprü bizim için ayrı bir öneme sahip. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı size teşekküre geldik. İnşallah kısa bir süre içinde bütün mahallelerimize giderek ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit edip çalışmalara başlayacağız. Bu vesileyle hanım kardeşlerimize de teşekkürlerimizi iletin" dedi.

Başkan Palancıoğlu'nun kısa süren ziyaretlerinin son durağı Kepez Mahallesiydi. Belediye hizmet binasında coşkulu vatandaşlarla buluşan Başkan Palancıoğlu, en kısa sürede yapılması gerekenleri belirleyerek projelerini hayata geçireceklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu'dan Yukarı Mahallelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement