Başkan Pınarbaşı'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Pınarbaşı'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Pınarbaşı\'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Türk milletinin, birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenenlere 93 yıldır en güzel cevabı verdiğini belirterek, “Milletimiz aynı güçlü duruşu sergilemeye devam ettikçe ülkemiz sonsuza kadar özgür yaşayacaktır” dedi.

29.10.2016 13:51

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Türk milletinin, birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenenlere 93 yıldır en güzel cevabı verdiğini belirterek, "Milletimiz aynı güçlü duruşu sergilemeye devam ettikçe ülkemiz sonsuza kadar özgür yaşayacaktır" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 600 yıl boyunca dünyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorluğunun küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyetinin 93. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Pınarbaşı, mesajında "Aziz atalarımız, her türlü zorluğa ve yoksulluğa rağmen istiklal mücadelesini destansı bir zaferle taçlandırmış ve demokrasimizin sembolü Cumhuriyeti bizlere emanet etmiştir. Bizlere düşen görev emanete sahip çıkmaktır. 15 Temmuz'da bu millet, hain darbe girişimini bertaraf ederek emanete sahip çıkmıştır. Kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize kast eden odaklar, hain emellerini asla gerçekleştiremeyecektir. Hiçbir hain odak, milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Milletimiz, bu toprakları her türlü tehdit ve tehlikeden daima koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, ülkesi, milleti ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm milletimizin ve Birecikli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Pınarbaşı'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement