"270 Bin Nüfusun Belediyesi Olacağız" - Son Dakika
Yerel

"270 Bin Nüfusun Belediyesi Olacağız"

"270 Bin Nüfusun Belediyesi Olacağız"

Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen AK Parti Adayı Hacı Uğur Polat, "Yeni Yeşilyurt Belediyesi olarak 270 bin nüfusun belediyesi olacağız." dedi.

31.03.2014 10:14  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat, "Yeni Yeşilyurt Belediyesi olarak 270 bin nüfusun belediyesi olacağız" dedi.

Resmi olmayan sonuca göre yüzde 63 oy olarak AK Parti'den Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat, "Allah'ın izniyle, milletin takdiriyle üstlendiğimiz bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Yeni Yeşilyurt'umuzun önünde yeni tertemiz bir sayfa açılmıştır. Şundan herkesin emin olmasını istiyorum, Yeni Yeşilyurt Belediyesi 270 bin nüfusun belediyesi olacaktır.

AK Parti birinci parti. Neden? Çünkü biz kimseyi dışlamadık, kimseyi ayırmadık. Herkesi kucakladık. Yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Milletin fertleri arasında hiçbir ayrım yapmadık, yapmayacağız. 270 bin nüfusun her birinin yaşam tarzı, inancı, değerleri, bizim için önemlidir" ifadelerini kullandı.

"BU MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLACAĞIZ"

"Hangi partiye oy vermiş olursa olsun her bir kardeşimizin huzur, güven, barış ve adalet içinde yaşamını idame ettireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizden aldığımız güç ve yetkiyle yapacağımız hizmetler, 270 bin nüfusumuzun huzur içinde olmasını sağlayacaktır. Sorumluluğumuz bugün daha da artmıştır. Teveccüh gören AK Parti'mizin, Yeşilyurt belediyemizin sorumluluğu da hassasiyeti de artmıştır. Daha mütevazı olmanın gayreti içinde olacağız. Gurur, böbürlenme hiçbir zaman yanımızda olmadı, bundan sonra daha hassas olacağız. Tevazu bizim şiarımızdır, bundan sonra da tevazuda toprak gibi olmaya daha fazla özen göstereceğiz. Bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya devam edeceğiz" diyen Polat, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Yeşilyurt sınırları içindeki muhalefet partileri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, medya, akademisyenler ve bu alanda sözü olanlarla en geniş anlamda istişare içinde olacağımızı ifade ediyorum. Belirli periyotlarla toplantılar yaparak, sorunlarımız ve yapılacak çalışmalarla ilgili onların görüşlerini alacağız. Geleceğin Yeşilyurt'u sizin kararlarınızla şekillenecek.

Yeşilyurt'ta dayanışmayı, birlik ve beraberliği sağlayarak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Belediyemizin sorunlarını hep birlikte sahiplenecek, hep birlikte çözüm üreterek, hayata geçireceğiz. Kadınlar, çocuklar ve gençleri daha fazla gözeteceğiz, sorun ve sıkıntı oluşturacak meselelerde çok daha aktif olacağız. Çözüm odaklı projelerle aktif rol alarak, sorunları hep birlikte çözeceğiz.

Hizmet anlayışımızın temeli 'İnsana hizmet, Hakk'a hizmettir' ilkesi olacaktır. Bize yönetim yetkisi ve sorumluluğu veren halkımıza müreffeh, sağlıklı, huzurlu bir hayat sunmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu hizmet çabamız insanı ve milleti merkez alan anlayışla yeni hedeflere ulaşacaktır. Bu hedefe yönelik olarak şehirlerimizin marka değerini ortaya çıkaracak projeler hazırladık. Bu projeleri hayata geçirebilmenin temelinde inanmak var. Biz inandık, sizlerde inandınız inşallah birlikte başaracağız." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel '270 Bin Nüfusun Belediyesi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement