Başkan Şahin Personel ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin Personel ile Bayramlaştı

Başkan Şahin Personel ile Bayramlaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye personeli ile bayramlaştı.

25.07.2014 19:12

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye personeli ile bayramlaştı. Şahin, "Bu bayramda kardeşliğimizi, huzurumuzu ve birliğimiz arttıralım" dedi.

Mübarek Ramazan ayının sonuna gelindiğini ve iki gün sonra Ramazan Bayramı'nı kutlayacaklarını ifade eden Şahin, "Bu vesileyle tüm yöneticilerimi ve çalışan kardeşlerimizin mübarek bayramını kutluyorum. Üzerimizde 2 milyon kişinin sorumluluğu var. Biz büyük bir aile ve takımız. Aynı takım güçlü bir şekilde hizmet için yoluna devam etmeli. Bunun için çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir halka olduğunu ve çalışanlarının da bu halkının birer parçası olduğunu belirten Şahin, "Bize verilen süre içinde bir başarı hikayesine imza atmamız lazım. Bu görevimizi teslim ederken başarı ile teslim etmemiz lazım. Bunu da sizin desteğinizle yapacağız inşallah. Aynı tempo ile çalışmaya devam etmeliyiz" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Kanın ve gözyaşının yaşandığı bir dünyada yaşadığımızı belirten Başkan Fatma Şahin, bu kötü tablodan mutluluğun, huzurun, barış ve kardeşliğin yaşandığı bir ortama geçmek için hem çok çalışmanın hem de çok dua etmenin gerektiğini kaydetti.

Başkan Şahin, konuşmasının ardından tüm belediye personel ve çalışanlarla tek tek bayramlaştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin Personel ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement