Başkan Saka Altınoluk'ta İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Saka Altınoluk'ta İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Saka Altınoluk\'ta İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu

Edremit'in tatil bölgesi Altınoluk'ta başlayan yaz sezonunun ilk gününde Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yapılan çalışmaları inceledi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

15.06.2015 10:54  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nin tatil bölgesi Altınoluk'ta başlayan yaz sezonunun ilk gününde Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yapılan çalışmaları inceledi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Edremit Altınoluk Belediye Hizmet binasına geçen Başkan Saka burada çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra sahaya inen Başkan Saka özellikle sahil bölgesinde yapılan çalışmaları bizzat inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşların da görüşlerini alan Saka "Altınoluk'ta görevli personel arkadaşlarımızla birlikte devam eden çalışmalarımızı inceliyoruz. Yaz ayında ilçemizin en kalabalık mahallelerinden olacak Altınoluk'ta gerekli düzenlemelerimizi artık tamamlamak üzereyiz."dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ayrıca 9 Nolu Aile Sağlığı Merkezine de bir nezaket ziyareti yaptı. Başkan Saka ziyaretinde "Altınoluk 9 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızı ziyaret ediyorum. Belediye olarak kentimiz genelindeki tüm sağlık kurumlarına destek olmaya devam edeceğiz."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saka Altınoluk'ta İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement