Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Prosini Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Prosini Yerinde İnceledi

Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Prosini Yerinde İnceledi

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi çalışmalarını şantiye alanında inceledi.

30.09.2016 16:44  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ı hizmet konusunda bir bütün olarak görerek kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hareket eden Başkan Savaş, dev projeleri ile Hatay halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

SAVAŞ, "KAVASLI BATTI ÇIKTI PROJESİ'Nİ EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ"

Başkan Savaş, Antakya'nın en önemli geçiş noktalarından biri olan ve araç ve yaya trafiğinin yoğunluk gösterdiği bölgede battı çıktı projesi çalışmalarına başlayan HBB ekiplerinden bilgiler aldı.
Şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Savaş, battı çıktı projesine kısa süre içerisinde başlanıldığını ve tamamlanması ile Antakya ilçesindeki trafik yoğunluğunun rahatlayacağını açıkladı. Bölgedeki çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Savaş, HBB ekiplerine kolaylıklar dileyerek projenin en kısa süre içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

ANTAKYALILARDAN, DEV PROJELERİN BAŞKANI SAVAŞ'ATEŞEKKÜR

Antakyalılar, Hatay'ın her ilçesine eşit hizmet vererek gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmaları ile Hatay'ı dev projeler ile adeta şantiye alanına dönüştüren Başkan Savaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Prosini Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement