Başkan Selçuk Çetin Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Selçuk Çetin Terörü Lanetledi

Başkan Selçuk Çetin Terörü Lanetledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İstanbul’da polisi ve sivilleri hedef alan terör saldırısını kınayarak, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

12.12.2016 14:51

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İstanbul'da polisi ve sivilleri hedef alan terör saldırısını kınayarak, "Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum" dedi.

Türkiye'yi yasa boğan İstanbul Dolmabahçe'deki hain terör saldırısına ilişkin baş sağlığı dileyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, terör saldırısını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Terör eyleminin ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu belirten Çetin, açıklamasında terörü ve teröre destek verenleri sert ifadelerle kınadı.

Saldırılar karşısında büyük bir vakar ve kararlılık içinde olunması gerektiğini ifade eden Çetin, "İstanbul'daki hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine yöneliktir. Hz. Peygamber'in Mevlid-i Şerifi'ni kutlamaya hazırlandığımız gece büyük bir acı yaşadık. Figüranlar değişse de oyunu oynayanlar aynı taşeronlardır. Bu hain saldırıyı ve terörü lanetliyoruz. Birliğimize kast edenler hesap verecek ve tarih huzurunda yok olup gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesini kimse sekteye uğratamayacak. Terörü şımartanlar, o hainlere destek verenler sadece cılız açıklamalarla yetiniyor. Şunu bilmeliyiz ki teröriste 'Terörist' diyemeyen iç ve dış mihraklar akan her damla kanın sorumlusudurlar. Bu hain saldırılar bugün bir kez daha Türkiye'nin terörle mücadelesindeki haklılığını ortaya koymuştur. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, milletçe bunun karşısında dimdik durup teröre asla boyun eğmeyeceğimizi 15 Temmuz'da FETÖ'ye karşı gösteren bu necip millet bundan sonra da PKK, DAEŞ ve diğer terör örgütlerine karşı da gösterecektir. Türkiye'ye meydan okuma cüretinde bulunan alçaklar, kendi bataklıklarına gömülüp yok olacaklardır. İnsan müsveddeleri, vicdan yoksunları, kahpece ve kalleşçe eylemler yaparak güvenlik güçlerimizin, sivil vatandaşlarımızın yaşam hakkını elinden alıyor. Ama şunu bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. İçimiz yanıyor, acımız büyük. Gün birlik günüdür. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Terörün her türlüsüne lanet olsun" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selçuk Çetin Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement