Başkan Şimşek'ten İtfaiyecilere Çeyrek Altın - Son Dakika
Yerel

Başkan Şimşek'ten İtfaiyecilere Çeyrek Altın

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 25 itfaiye personelini başarılı çalışmaları dolayısıyla çeyrek altınla ödüllendirdi.

19.03.2015 11:02

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 25 itfaiye personelini başarılı çalışmaları dolayısıyla çeyrek altınla ödüllendirdi.

Geçen hafta ilçede 10 katlı bir binada çıkan yangını söndüren ve can kaybı yaşanmasını önleyen itfaiye ekipleri için, itfaiye binasında tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, törende yaptığı konuşmada, itfaiye ekibinin bugüne kadar çıkan her yangın ve kurtarma çalışmalarında ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ve can kaybını en aza indirdiğini vurguladı.

Başkan Şimşek, Sorgun itfaiyesi olarak Yozgat'ın en donanımlı ekiplerinden birine sahip olduklarına dikkati çekerek, "Geçen hafta 10 katlı binanın çatı katında çıkan yangına müdahale edebilecek tek bir araç vardı. O da bizde idi. Arkadaşlarımız olay yerine en kısa sürede intikal edip, bir yandan mahsur kalanları kurtarırken, bir yandan da kendi canlarını hiçe sayarak yangını söndürdüler. Bu fedakarca çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.

Şimşek, konuşmasının ardından 25 personeli bulunan itfaiye ekibi personelini birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Törene Kaymakam Ali Arslantaş, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Özgür İpek, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir ve itfaiye personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Şimşek'ten İtfaiyecilere Çeyrek Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement