Başkan Tahmazoğlu İftar Çadırında Yemek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu İftar Çadırında Yemek Dağıttı

Başkan Tahmazoğlu İftar Çadırında Yemek Dağıttı

İftar öncesi İstiklal Mahallesinde aileleri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Şehreküstü Konakları yanında kurulan iftar çadırına gelerek vatandaşlara yemek dağıttı.

29.06.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İftar öncesi İstiklal Mahallesinde aileleri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Şehreküstü Konakları yanında kurulan iftar çadırına gelerek vatandaşlara yemek dağıttı. Herkesin tabağına tek tek yemek dolduran Başkan Tahmazoğlu, dağıtım sırasında vatandaşlarla sohbet etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 5 noktada iftar çadırı kuran Şahinbey Belediyesi, Şehreküstü bölgesinde kurulan iftar çadırında bir yenilik daha yaparak, iftar sonrası tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterileri düzenledi.

Mübarek Ramazan ayının ilk gününde tüm vatandaşların Ramazanını kutlayan Başkan Tahmazoğlu, "Rahmet ve bereket ayının tüm insanlara hayır getirmesini diliyorum. Bu ayın insanlığa kardeşliğe, dostluğa ve ibadete vesile olmasını temenni ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak, İstiklal Semt pazarımızda, Dumlupınar Parkımızda, Kalealtı, Onkoloji Hastanesi ve Şehreküstü bölgesi olmak üzere 5 bölgede iftar çadırı kurduk. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız bu çadırlarımızda iftarını açabilecektir. Tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. Bir oruçluya iftar açtırmanın ne kadar sevap olduğunu biliyoruz. Bunun sevabı tüm halkımızın olacaktır. Ayrıca buradaki iftar çadırımızda etkinlik düzenliyoruz. İftar sonrası hem tasavvuf musikisi dinletisi hem de semazenler gösterileri yapılacaktır. Bunlara ek olarak ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallemizde ve Şahinbey parkımızda ramazan ayının ruh ve manasına uygun programlar yapacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu İftar Çadırında Yemek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement