Başkan Tarhan, Merkez Mahallesi Sakinleriyle Halk Günü'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tarhan, Merkez Mahallesi Sakinleriyle Halk Günü'nde Buluştu

Başkan Tarhan, Merkez Mahallesi Sakinleriyle Halk Günü\'nde Buluştu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Merkez Mahallesi’nde düzenlediği ‘Halk Günü’ne, sıcak hava dolayısıyla toplantıya katılamayan vatandaşların sorun ve taleplerini internet üzerinden yapılan canlı yayınla dinledi.

21.06.2016 16:25

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Merkez Mahallesi'nde düzenlediği 'Halk Günü'ne, sıcak hava dolayısıyla toplantıya katılamayan vatandaşların sorun ve taleplerini internet üzerinden yapılan canlı yayınla dinledi.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, her salı günü düzenlenen 'Halk Günü' etkinliğini bu hafta Merkez Mahallesi'nde yaptı. Vatandaşlar, Merkez Mahallesi muhtarlık binası önünde gerçekleşen etkinliğe yoğun ilgi göstererek, sorun, talep ve şikayetlerini Başkan Tarhan'a ilettiler. Etkinlik, Mahalle Muhtarı Mustafa Dinç ve birim müdürlerinin de katılımıyla yaklaşık 3 saat sürdü.

Halk Günü etkinliği belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleşen canlı yayın aracılığıyla da takipçilere anında aktarıldı. Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, canlı yayınla ülkenin farklı yerlerinde sosyal medya kullanıcıları tarafından toplam 5 bin 933 kişiye erişildi. Canlı yayın aracılıyla yapılan yorumları cevaplayan Tarhan, gelen şikayetlerin çözümü için birim müdürlerine anında talimat verdi.

Havaların sıcak olması dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlar için 'canlı yayın' uygulamasını hayata geçirdiklerini dile getiren Tarhan, vatandaşlardan gelen sorun ve şikayetlerin takipçisi olacaklarını belirtti. Tarhan, "Vatandaşlarla görüşmek, onların şikayetlerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak bizim en önemsediğimiz görevlerimizden bir tanesidir. Çünkü belediye olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz değerin karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Halkımız, belediyemize güveniyor. Bu da bizim gücümüze güç katıyor. Demokrasinin en önemli temellerinden birisi de birlik olup, ortak karar almaktır. Biz bunu Mezitli'de başardık diye düşünüyorum. Halkımızın bize olan güvenine layık bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tarhan, Merkez Mahallesi Sakinleriyle Halk Günü'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement