Başkan Tekin Hem Yaptı Hem Yıktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tekin Hem Yaptı Hem Yıktı

Başkan Tekin Hem Yaptı Hem Yıktı

Tekkeköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern yeni Hayvan Pazarı’nın açılışı şölene dönüştü.

24.02.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern yeni Hayvan Pazarı'nın açılışı şölene dönüştü. Açılışın ardından Başkan Tekin eski hayvan pazarının da yıkımını yaptı.

Tekkeköy ilçesindeki Pınar Mahallesi'nde bulunan yeni Hayvan Pazarı yerinin açılışına Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, başkan yardımcıları, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konfeti ve meşalelerle karşılanan Başkan Tekin, partililer ve vatandaşlar tarafından omuzlara alınarak tören alanına getirildi.

Daha sonra yeni Hayvan Pazarı'nın açılış kurdelesini kesmeden önce konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, "Ben buraya zamanında gelirken 10 yıllık hizmet süresi diye geldim. Bundan sonra da görüyorum ki sizden aldığım bu enerji ile bu şehrin anahtarını da hep birlikte alacağız. Şehir kamuoyundan da aldığın enerji ile Tekkeköy halkının bana verdiği ve vereceği güç ile topyekun alırsak bu selin önünde hiçbir kütük durmaz. Yıldızlara ulaşırız. Bana gelirken direk gelin. Kapımı çalmanıza gerek yok hep açık. Birileri bana 'ben olsam kapını sökerim' diyor. Niye ben öyle bir artistliğe gireyim ki benim kapım zaten açık. Seçime 1 ay kala şov yapıp kapısını çabuk çabuk sökenler, seçimden 10 gün sonra çabuk çabuk kilit üzerine kilit vuruyorlar. Tekkeköy Belediyesi'nin birçok dereceden sorumlu olduğu görevler varken, biz bu görevlerin neresinden tutacağımızı bilemedik, birçok sorunlarla karşılaştık. Sağlıkta durum perişan, halen düzelmiş değil. Ama biz belediye olarak görevimiz olmasa bile insani sorumluluk olarak acilen 12 yataklı hastane yaptık. Bunun adına 'Toplum Sağlığı Merkezi' diyoruz. 112 Acil Servis'i yaptık hibe ettik. Hep yapıyoruz şimdi de yıkacağız. Sebze pazarının içinde hayvan pazarı olmayacağını biliyorduk. Şimdi hep birlikte oraya gideceğiz ve oradaki hayvan pazarını yıkacağız" dedi.

Başkan Tekin'in konuşmasının ardından yeni Hayvan Pazarı'nın açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Başkan Tekin sebze pazarının içersinde bulunan eski hayvan pazarını da kendi elleriyle yıktı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tekin Hem Yaptı Hem Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement