Başkan Tok, Öğrencilerle Voleybol Oynadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok, Öğrencilerle Voleybol Oynadı

Başkan Tok, Öğrencilerle Voleybol Oynadı

Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte voleybol oynadı.

20.05.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte voleybol oynadı.

Okul ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdoğan Tok, yarınların Türkiye'sine genç nesillerin yön vereceğini söyledi. İlkadım ilçesinin Samsun'un eğitim öğretim yuvaları noktasında kalbi olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde bulunan eğitim öğretim yuvalarımız için desteğimizi esirgemedik. İmkanlarımız doğrultusunda hangi okulda eksikler var ise bu eksiklikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışıyoruz" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"

Çocukların ve gençlerin geleceğin yarınları olduğunu belirten Tok, "Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyor, gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyokültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok, Öğrencilerle Voleybol Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement