Başkan Tollu Erdemlilelere Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Erdemlilelere Teşekkür Etti

Başkan Tollu Erdemlilelere Teşekkür Etti

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mükerrem Tollu, kendisine oy veren Erdemlilere teşekkür etti.

01.04.2014 14:10  Güncelleme: 14:21

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mükerrem Tollu, kendisine oy veren Erdemlilere teşekkür etti.

30 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerden yeniden Erdemli Belediye Başkanı olan MHP'li Mükerrem Tollu, 48,7 oy oranı ile Mersin'de en fazla oyla seçimi kazanan başkan unvanına sahip olduğunu belirtti. Tollu, bu durumun gurur verici olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti. Erdemli Belediyesi olarak son 5 yıldır yaptığı hizmetlerin neticesini aldıklarını kaydeden Tollu, bundan sonrası için de hizmetlere devam edeceğini vurguladı. Daha fazla hizmet daha fazla çalışma ilkesi ile hareket edeceklerini ifade eden Tollu, yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarının resmen büyüdüğünü belirterek, çok daha fazla hizmetlere imza atacaklarını duyurdu. Son 5 yıl içerisinde Büyükşehir yasası yürürlüğe girmeden önce bile, Erdemli'ye bağlı 49 köy ve 10 beldeye de hizmet götürdüklerinin altını çizen Tollu, "Şimdi herkes sıkı dursun. Tüm Erdemli'ye, köyleri ve beldeleri ile birlikte en güzel hizmetleri yapacağız. Aldığımız ödülleri hak ediyoruz, hak etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Tollu, seçimlerin kazanılmasında etkin rol oynayan tüm ekibe teşekkür ederken, kendisi için hatimler indiren, dualar eden, içinde kendisinden yana bir sevinç duyan herkese şükranlarını sundu. Tollu, kendisine oy vermiş olsun ya da olmasın herkesin belediye başkanı olacağının altını çizerek, "Bugüne kadar Cenab-ı hakkın rızası için hiç kimseyi ayırt etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Dolayısı ile lafta değil icraatla bunu göstereceğiz ve her kesin ve her kesimin belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. Erdemli güzelliklerin, birlik ve beraberliklerin, hizmet eden ve alanların, mutlu insanların olduğu bir yer olarak anılacaktır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Erdemlilelere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement