Başkan Tollu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Başkan Tollu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Huzurevi’nde kalan yaşlılara, “Siz emredin biz yapalım” diyerek karanfil dağıttı.

17.02.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Huzurevi'nde kalan yaşlılara, "Siz emredin biz yapalım" diyerek karanfil dağıttı.

Başkan Tollu, Erdemli Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç'ın karşıladığı Tollu, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Yaşlılara karanfil dağıtan Tollu, Erdemli Belediyesi'nin tüm vatandaşların olduğu gibi yaşlıların da emrinde olduğunu söyledi. Yaşlıların rahatı için Erdemli Belediyesi'nin ne gerektiyse yaptığını belirten Tollu, yaptıkları altyapı çalışmaları ile huzurevinin fosseptik sorununu kalıcı olarak çözdüklerini kaydetti. Yaşlıları ve çevre sakinlerini rahatsız eden pis kokunun artık olmadığını hatırlatan Tollu, ayrıca her yerde olduğu gibi bu bölgenin de yol sorununu çözdüklerinin altını çizdi. "Yaşlılarımız bizim baş tacımız. En büyük hürmeti hak ediyorlar. Onlar emretsin biz yapalım. Onlar ne derse o olur" diyen Tollu, hizmetin de hürmetin de en iyisine yaşlıların layık olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı olduğu son 5 yıl boyunca devamlı vatandaşla iç içe olduklarının altını çizen Tollu, bir taraftan belediye hizmetlerini özellikle yerinde görerek takip ettiğini, bir taraftan da esnaf gezileri ve kurum ziyaretleri ile kimi zaman spor yaparak, kimi zamansa etkinlik düzenleyerek her vatandaşın elini sıktığını vurguladı. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla birlikte olduklarını kaydeden Tollu, belediye ile vatandaşları devamlı surette bir araya getirdiklerini aktararak, "5 yıl boyunca onlar emretti, belediye hizmet etti" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement