Başkan Toltar'dan Hasta Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Toltar'dan Hasta Ziyareti

Başkan Toltar\'dan Hasta Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz gün ameliyat olan Meclis Üyesi Recep Laç’ın Abisi Bekir Laç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

04.03.2015 13:20

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz gün ameliyat olan Meclis Üyesi Recep Laç'ın Abisi Bekir Laç'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Orhangazi Mahallesi'nde oturan Meclis Üyesi Recep Laç'ın Abisi Bekir Laç'a evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Toltar, ziyaretteki amaçlarının rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi. Başkan Toltar, " Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor" dedi.

Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Toltar'a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Bekir Laç, "Başkanımızdan Allah razı olsun" diyerek çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toltar'dan Hasta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement