Başkan Tosun'dan Ayazören Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun'dan Ayazören Ziyareti

Başkan Tosun\'dan Ayazören Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Cuma namazını Ayazören Mahallesi sakinleri ile birlikte eda etti. Başkan Tosun, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.

17.02.2017 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma günü ziyaretlerinde Ayazören Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını, Ayazören Mahalle Cami'nde eda eden Başkan Tosun'a, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karaayak, Murat Yanbolu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer eşlik etti. Cuma Namazı sonrasında Mahalle sakinleri ile hasbihal eden Başkan Tosun ve ekibi, Ayazören Mahallesi'nde yapımı süren ve yapılacak projeleri değerlendirdi. Mahallede sona gelen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tosun, mahalle içerisinden geçen ve kısa süre içerisinde başlanacak olan dereıslahı yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'nın tüm mahallelerinde olduğu gibi Ayazören Mahallesi'nde de çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Ayazören Mahallesi'nde altyapı sorununu kökten çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle içerisinden gecen derenin yağışlı havalarda sel baskınlarına neden olmaması için kısa sürede Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ortaklaşa yapacağımız çalışmalarla dere ıslahını gerçekleştireceğiz. Mahallemizin içme suyu sorununu bitirmek için su deposunu kısa süre içerisinde mahallemize kavuşturarak, sağlıklı ve sürekli içme suyu sağlayacağız. Rabbimden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun'dan Ayazören Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement