Başkan Tosun, Genel Müdür Koç'u Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun, Genel Müdür Koç'u Uğurladı

Başkan Tosun, Genel Müdür Koç\'u Uğurladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (MASKİ) Yakup Koç'u makamında ağırladı.

18.08.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Tosun, 2 yılı aşkın süre boyunca Kula'ya verdiği hizmetlerden dolayı Genel Müdür Yakup Koç'a teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, emekliye ayrılması dolayısıyla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret etti. 2 yıl boyunca uyumlu bir şekilde Kula'ya hizmetler kazandırmakta büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Genel Müdür Koç, "2 yıl boyunca Manisa'mıza ve Kula'mıza güzel projeler ürettik. Sizleri tanıma imkanı bulduk. Elbette ki sıkıntılar yaşadık. Ancak bunların hepsini aştık. Sizlere de şahsınızda işbirliğinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise nazik ziyaretinden dolayı Genel Müdür Koç'a teşekkür ederek, "Manisa'nın tüm ilçelerine olduğu gibi Kula'ya da güzel hizmetler geldi. Bu çalışmalar gerçekten pahalı ve zor hizmetlerdir. Tabi ki ilk zamanlarda Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aritmetiği bizleri oyaladı. Hizmetlerdeki hızımızı da kesti. Ancak son gelinen durumda epeyce bir ilerleme kaydettik. Bundan sonra atılan bu temelin üzerine iyi çalışmalar yapılacaktır. Güzel bir 2 yıl geçti. Sonuçta su hayırlı bir hizmettir. İnsanlar içince Allah razı olsun diyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Ben o noktada verdiğiniz hizmetler ve işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Emekliliğinizde güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tosun, üzerinde Genel Müdür Yakup Koç'un isminin yazılı olduğu tarihi Karaibrahim evinin maketini hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun, Genel Müdür Koç'u Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement