Başkan Tütüncü'den Şoförler Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Şoförler Odasına Ziyaret

Başkan Tütüncü\'den Şoförler Odasına Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: "Her zaman esnafıyla yan yana bir yönetim olmaya gayret gösterdik ve bu yönde çaba sarf ettik"

10.09.2014 13:25

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Her zaman esnafıyla yan yana bir yönetim olmaya gayret gösterdik ve bu yönde çaba sarf ettik" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek, esnafın problemlerini dinledi. Esnaf odalarına sadece seçim zamanı giden bir başkan olmadığının altını çizen Tütüncü, esnafla çeşitli vesilelerle biraraya geldiklerine değindi.

"Her zaman esnafıyla yan yana bir yönetim olmaya gayret gösterdik ve bu yönde çaba sarf ettik" diyen Tütüncü, esnafın sorunlarının çözümünde üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Geçen dönem 27 taksi durağını ilçeye kazandırdıklarını anlatan Tütüncü, şöyle konuştu:

"Bu yıl da taksici esnafımıza yönelik desteklerimiz, katkılarımız, beklentileriniz doğrultusunda devam edecek. Bu tip oda ziyaretleri genelde belirli günlerde, haftalarda ve seçimlerde yapılır. Ben bu tip ziyaretlerin seçimlerden önce değil, seçimlerden sonra yapılmasını daha anlamlı buluyorum. Bizim hedefimiz, esnafımızın mutlu olması çünkü bu toplumun temelini her zaman esnaf teşkil etmiştir. Esnaf mutlu olursa toplum mutlu olur, ekonomi canlı olur."

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan da desteklerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve teşkilat üyeleri ile Kepez Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Şoförler Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement