Başkan Ürgüp'den, Sekkk Başkanı Demirgil'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp'den, Sekkk Başkanı Demirgil'e Ziyaret

Başkan Ürgüp\'den, Sekkk Başkanı Demirgil\'e Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ziyaretler kapsamında Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

14.03.2014 17:19

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ziyaretler kapsamında Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yaklaşan seçimler nedeniyle yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Seçim atmosferi Sivas'ta güzel bir şekilde devam ediyor. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde büyük bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Sivas esnaf ve sanatkarına her türlü imkanı sağlayan ve düşük faizli krediler ile destek olan Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, "30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi partilerin ve adaylarının çalışmalarını tüm Sivaslılar gibi bizde takip ediyoruz. Sivas'ta demokratik ve centilmenlik içerisinde tüm adaylar ve siyasi partiler seçim öncesi güzel bir çalışma örneği sergiliyorlar. Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp ile il ve belediye meclisi üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri ile Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp'den, Sekkk Başkanı Demirgil'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement