Başkan Uysal, Elektrik ve Gaz Şirketi Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, Elektrik ve Gaz Şirketi Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Uysal, Elektrik ve Gaz Şirketi Temsilcileriyle Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: "Akdeniz CLK Elektrik ve Enerya Gaz bağlı ekiplerin ortak çalışma takvimi oluşturması konusunda fikir birliğine vardık"

04.09.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CLK Akdeniz Elektrik ve Enerya Gaz temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda teknik altyapı çalışmalarında gerekli koordinasyonun sağlanması yönünde fikir birliğine varıldı.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kurumlar arasında işbirliğini ve ortak hareketi sağlamak amacıyla bölgede faaliyet gösteren iki enerji şirketinin temsilcileriyle biraraya geldi.

Muratpaşa Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, mahallelerde yapılan teknik altyapı çalışmalarının ortak bir çalışma takvimine göre yapılması konusu görüşüldü ve gerekli koordinasyonun sağlanması hususunda fikir birliğine varıldı.

Yapılan tüm çalışmalarda vatandaş hassasiyetinin gözetileceğini söyleyen Başkan Uysal, şöyle konuştu:

"Fen İşleri Müdürlüğü,  Akdeniz CLK Elektrik ve Enerya Gaz bağlı ekiplerin ortak çalışma takvimi oluşturması konusunda fikir birliğine vardık. Kurumlar arası koordinasyon hem kamu bütçesinin etkin kullanımı hem zamanın verimli kullanımı hem de kent yaşayanlarının memnuniyetini sağlayacak." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, Elektrik ve Gaz Şirketi Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement