Başkan Uysal Valiliğin Düzenlediği İstişare Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Valiliğin Düzenlediği İstişare Toplantısına Katıldı

Başkan Uysal Valiliğin Düzenlediği İstişare Toplantısına Katıldı

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Burhaniye Ticaret Odası Balıkesir’de Valilik tarafından düzenlenen 3. bölge istişare toplantısına katıldı.

09.04.2015 15:40

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Burhaniye Ticaret Odası Balıkesir'de Valilik tarafından düzenlenen 3. bölge istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın yanı sıra; Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar (TSE, TPE, KOSGEB, TÜBİTAK), üniversiteler, meslek kuruluşları ve diğer paydaş kurum ve kuruluşlardan temsilciler yer aldı. Bu kurum ve kuruluşlar arasında, gündemdeki sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü, işbirliği ve koordinasyonun geliştirilmesi amacıyla karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıya Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı ile Belediye İnşaat Mühendisi Erman Çalış, OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan toplantıya katıldı. Yerli üretimin artırılması, yenilenebilir enerji yatırımlarının geliştirilmesinin önündeki engellerin kaldırılması ve yeni hedeflere ulaşılması için ihtiyaç duyulan çalışmalar, yerli üretimin teşviki, yerli üretici ve ürünlere sağlanan destekler ve bu konuda yapılan çalışmalar ve son yapılan mevzuat düzenlemeleri. Müteşebbis gözüyle sanayide ki verimsiz elektrik motorlarının dönüşüm projesi konularında konuşmalar yapıldı. Burhaniye'nin yeni alanlarda gelişmesini ve doğal zenginliğinin doğru bir şekilde kullanılmasını hedefleyen Başkan Uysal bu doğrultuda Burhaniye için görüşmelerini ve araştırmalarını sürdürüyor. Özellikle doğal zenginliklerinden faydalanılması için birçok girişimde bulunan ve Burhaniye'ye kazancı olacak projeler hakkında görüşmelerini ve çalışmalarını sürdüren Başkan Uysal Valiliğin düzenlediği bu istişare toplantısının da projelere katkısı olacağını bildirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Valiliğin Düzenlediği İstişare Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement