Başkan Uzuner, Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Uzuner, Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Başkan Uzuner, Eğitime Desteğini Sürdürüyor

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, eğitime verdiği destekleri sürdürüyor.

20.12.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, eğitime verdiği destekleri sürdürüyor.

İlçede okullardan gelen talepler doğrultusunda belediyenin imkanları dahilinde Mehmet Bülent Özyürük Ortaokuluna bilişim ve teknoloji malzemesi yardımında bulunan İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner'e okul öğretmenleri ve idarecileri tarafından teşekkür plaketi verildi.

Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulunun ihtiyacı olan projeksiyon cihazı ve bilgisayar kasası, Başkan Uzuner tarafından Okul Müdürü Hacı Murat Eroğlu'na teslim edildi. Eroğlu, okullarına yapılan yardımdan dolayı Başkan Uzuner'e teşekkür etti.

HASAN ŞEN'DEN BAŞKAN UZUNER'E ZİYARET

Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Hasan Şen, Başkan Uzuner'e 12-16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Başkentte Kastamonu Günleri-10 etkinlikleri hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

Ziyarette KASDERFED Başkanı Hasan Şen, 13-17 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilen Başkentte Kastamonu Günleri-9 etkinliğine ve Kastamonu'nun tanıtımına yapılan katkı ve desteklerden dolayı Başkan Uzuner'e teşekkür ederek, İnebolu Belediyesi Heyamola Ekibine ve İnebolu HEM Bayanlar Halk Oyunları ekibine de teşekkür plaketi sundu. Plaketler, İnebolu HEM Bayanlar Halk Oyunları ekibi adına İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevinç Özlü, İnebolu Belediyesi Heyamola ekibi adına ise Ekip Sorumlusu Bilal Acar'a verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uzuner, Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement