Başkan Vekili Güzel, Koltuğunu Geleceğin Belediye Başkanlarına Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Vekili Güzel, Koltuğunu Geleceğin Belediye Başkanlarına Teslim Etti

Başkan Vekili Güzel, Koltuğunu Geleceğin Belediye Başkanlarına Teslim Etti

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, belediye başkanlığı koltuğunu, geleceğin başkanları olan Gülay Köş ve Mustafa Derde’ye devretti.

22.04.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, belediye başkanlığı koltuğunu, geleceğin başkanları olan Gülay Köş ve Mustafa Derde'ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Şahinbey Belediye Başkanlığı koltuğuna İMKB İlkokulu öğrencisi Gülay Köş ve Nuriye Zekeriya Kına İlkokulu öğrencisi Mustafa Derde oturdu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun il dışında olması nedeni ile koltuğunu öğrencilere devreden Başkan Vekili Cuma Güzel, öğrencilere tek tek belediye başkanı olarak ne yapmak istediklerini sordu. Öğrenciler ise, Zabıta Müdürü ve Park Bahçeler Müdürü'ne kaldırım işgallerinin kontrol edilmesi ve yeni park alanlarının belirlenerek, park yapılması noktasında telsizle talimat verdi.

Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Güzel, Şahinbey'in adını Antep savunmasında düşman cesedimi çiğnemeden Antep'e giremez diyen Şahinbey'den aldığını belirterek, "Milli bağımsızlığa kavuştuğumuz 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM'nin kuruluşunun 94. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ben şimdiden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutluyorum. Çocukları çok seven Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, onların faydalanacağı hizmetler yapmıştır. Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umut ışığısınız. Geleceğin güçlü Türkiye'sini sizler inşa edeceksiniz. Elde edeceğiniz başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında önemli roller üstleneceksiniz. Sizlerin huzurlu, müreffeh ve güçlü bir ülkede mutlu bir yaşam sürmeniz için bizler tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ben tekrar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Başkan Vekili Güzel, misafirlerine çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Köş, daha sonra belediye hizmet binasını gezerek, müdürlükleri denetledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vekili Güzel, Koltuğunu Geleceğin Belediye Başkanlarına Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement