Başkan Yağcı Dün Tahliye Edilen Çay Bahçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı Dün Tahliye Edilen Çay Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Yağcı Dün Tahliye Edilen Çay Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi’nin yenileme projesi kapsamında dün tahliye kararı ile boşaltılan çay bahçesinde incelemeler yaptı.

22.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi'nin yenileme projesi kapsamında dün tahliye kararı ile boşaltılan çay bahçesinde incelemeler yaptı.

Bilecik Belediyesi'nin yenileme projesi kapsamında tahliyesine karar verdiği çay bahçesi, dün yoğun güvenlik önlemleri altında boşaltılmıştı. Bugün başkan yardımcıları ve müdürleri ile birlikte parkta incelemeler yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Çay Bahçesi olarak bilinen parkın işletmecisi tarafından uzun yıllardır kullanılmakta olup günün ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığı için belediye tarafından vatandaşlara daha verimli, daha uygun ve kaliteli hizmetler sunmak adına tahliye edildiğini söyledi. Yağcı, "Bilecik'te bir ilki gerçekleştirilerek belediyemiz tarafından hemşehrilerimize yeni çevre düzenlemesi ile daha ferah bir ortamda ailelerin ve vatandaşlarımıza hitap edecek ve nefes alabilecekleri bir düzenlemeyi en kısa sürede gerçekleştireceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı Dün Tahliye Edilen Çay Bahçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement