Başkan Yaşar'dan Kaymakam Esmer'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar'dan Kaymakam Esmer'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Yaşar\'dan Kaymakam Esmer\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kaymakam Şenol Esmer’i ziyaret etti.

28.07.2016 12:05

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kaymakam Şenol Esmer'i ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kaymakamlığına vekaleten atanan Şenol Esmer'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Esmer'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yaşar, "İnşallah Yenimahalle için birlikte güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Şenol Esmer'e belediye tarafından Yenimahalle'ye kazandırılan ve kazandırılacak olan projelerden de bahseden Yaşar, Yenimahalle'nin alt yapısının Türkiye'deki çoğu Büyükşehir Belediyesi'nden daha güçlü olduğunu belirtti.

Yenimahalle'yi anlattı

Daha önce Ordu'nun Altınordu Kaymakamlığı'nda görev yapan Esmer'e Yenimahalle'nin tarihçesi hakkında da bilgi veren Yaşar, Yenimahalle'yi otel konumundan çıkartarak, modern bir kente dönüştürdüklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Yaşar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Esmer de, "Ziyaretiniz beni mutlu etti teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız. Yenimahalle gerçekten her bakımdan donanımlı bir ilçe" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar'dan Kaymakam Esmer'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement