Başkan Yıldırım'dan 7 Yaşındaki Niyazi'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Yıldırım'dan 7 Yaşındaki Niyazi'ye Destek

Başkan Yıldırım\'dan 7 Yaşındaki Niyazi\'ye Destek

Antalya'nın Aksu ilçesi Topallı köyünde yaşayan 7 yaşındaki hidrosefali hastası Niyazi'ye Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım sahip çıktı.

30.01.2014 11:43  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Aksu ilçesi Topallı Köyünde yaşayan 7 yaşındaki hidrosefali hastası çocuğa Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım sahip çıktı. Beyni su topladığı için 6 defa ameliyat olan Niyazi Umut'un özel bir hastaneye olan 8 bin liralık tedavi masrafını Başkan Yıldırım üstlendi.

Hidrosefali hastası Niyazi Umut Karabulut'a Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım umut oldu. Küçük yaşına rağmen 6 kez ameliyat olan Umut'un ameliyat masrafları birikince aile sıkıntıya düştü. Hatice ve Ramazan Karabulut çifti özel bir hastaneye 8 bin lira borçlandı. Durumu öğrenen Yıldırım, "Ben belediye başkanı olduğum sürece Umut'un tüm masraflarını belediye olarak biz karşılayacağız" dedi. Umut'un ameliyatını gerçekleştiren doktoru da arayan Yıldırım, Umut için elinden gelen desteği sağlayacağını açıkladı.

Hastalığı nedeni ile yürüyemez hale de gelen Umut'a Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım tekerlekli sandalye alma sözü de verirken, ailenin hastaneye olan 8 bin liralık borcunun da belediye tarafından karşılanacağını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yıldırım'dan 7 Yaşındaki Niyazi'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement