Başkanlar, Gebzeli Muhtarları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkanlar, Gebzeli Muhtarları Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'nin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

16.10.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkanlar, Gebzeli muhtarlarla buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'nin mahalle muhtarlarıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Karaosmanoğlu ve Köşker, muhtarlarla hizmetlere ilişkin istişarede de bulundu.

ÇÖZÜM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun, "Muhtarlarımıza kapımız ve telefonumuz her zaman açık" şeklinde konuştuğu toplantıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, "Muhtarlar bir nevi belediyemizin mahallelere, vatandaşa açılan kapısı. Muhtarlarımızı önemsiyoruz, mahallelerden bizlere ulaştırdıkları sorunların çözümü bizim önceliğimiz" dedi.

VATANDAŞA AÇILAN KAPI

Mutlukent'te bulunan Sultan Pastanesi'nde düzenlenen toplantı başkanlar mahalle muhtarlarının sorularını da cevaplandırdı. Mahalle muhtarlarının eksiksiz katıldığı toplantının açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Muhtarlar bir nevi belediyemizin mahallelere, vatandaşa açılan kapısı. Muhtarlarımızı önemsiyoruz, mahallelerden bizlere ulaştırdıkları sorunların çözümü bizim önceliğimiz" dedi.

SORUNLARA PROAKTİF ÇÖZÜM

Muhtarlarla proaktif bir çalışma modeliyle mahallelerdeki belirlenen sorunları hızla çözme gayretinde olduklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibinin de desteğiyle altyapı başta olmak üzere önemli sorunları mahallelerimizde bertaraf ettik.

HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR

Eksik olan yerlerdeki üstyapı çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor. Siz değerli muhtarlarımızla el ele vererek, kentimizin her noktasını modern bir şehir kimliğine kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GELECEĞE DAİR PLANLAR

Başkan Köşker'in ardından muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, mahalle statüsü kazanan ve ilçe belediyesi sorumluluk alanına devrolan köylerde büyükşehir belediyesinin yatırımları ve hizmetlerinin aynı hızla devam edeceğinin altını çizdi. İSU, kanalizasyon ve ulaşım hizmetlerinin büyükşehir tarafından devam edeceğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Geleceğe dair planlar yapıyoruz.

KAPIMIZ SİZE HEP AÇIK

Şehrimizde var olan sıkıntıların çarelerini de sizlerle birlikte üretiyoruz. 12 ilçemizin güzelleşmesinden, modernleşmesinden büyük bir mutluluk duyuyoruz. 10 yıl önceki Gebze ile bugünkü modern Gebze arasında büyük farklar var. Muhtarlarımıza kapımız ve telefonumuz her zaman açık" şeklinde konuştu. Toplantıda ayrıca başkanlar, muhtarların sorularını da cevaplandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar, Gebzeli Muhtarları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement