Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İnceleme Yaptı

Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İnceleme Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, belediye yetkilileri ve bölge halkı da eşlik etti.

02.05.2015 09:08

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede aşırı yağışlar sonrası suya doyan toprağın farklı bölgelerde oluşturduğu heyelan alanlarında incelemelerde bulundular. Karaosmanoğlu, Uzuntarla, Eşme ve Maşukiye'de gezdiği heyelan bölgelerinde sıkıntıların hızlı bir şekilde giderilmesi konusunda ekibine talimat verdi.

Yerleşim yerleri ve ulaşım alanlarının olumsuz etkilendiği heyelan bölgelerinde yaşanan sıkıntının çözüme kavuşturulması adına başkanlar Uzuntarla, Eşme ve Maşukiye'de incelemelerde bulundular. Heyelan bölgelerinde daha fazla toprak kayması yaşanmaması için suya doyan alanları gezen Başkan Karaosmanoğlu, gereken çalışmaların ivedilikle başlatılması için ekibine talimat verdi.

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların bir an evvel başlaması için telefonda görüştüğü ekibinden sıkıntının tekrar yaşanmaması için gereken hassasiyeti göstermelerini de istedi. Uzuntarla Mahallesi'nde yerleşim yerlerinde oluşan heyelanın izlerini de yerinde gören başkanlar sırasıyla Eşme Mezar yolu ve Maşukiye'nin Alabalık Vadisi'nde de saha da incelemesi yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar, Heyelan Bölgesinde İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement