Başkentte İşyeri Yangını - Son Dakika
Güncel

Başkentte İşyeri Yangını

Başkentte İşyeri Yangını

Başkentte bir apartmanın giriş katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu, çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

17.11.2015 08:28  Güncelleme: 11:02

Başkent'te, bir apartmanın giriş katında bulunan kuruyemiş dükkanında çıkan yangın, itfaiye erlerinin müdahalesi sonucu, çevredeki ev ve işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Yangın, saat 05.30 sıralarında Keçiören'de çıktı. Etlik Kasalar Kavşağı'nda bir apartmanın giriş katında bulunan kuruyemiş dükkanında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede bütün dükkanı sardı. Yangını fark eden vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanda yaşayanları uyandırıp, binadan tahliyelerini sağladı. Polisin çevre güvenliğini sağladığı sırada itfaiye ekipleri geldi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, kısa sürede alevleri söndürdü. Yanan işyerinden çıkarılan mutfak tüpleri, dikkat çekti.

İŞYERİ SAHİPLERİ YANGINI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Yangını haber alan işyeri sahipleri, olay yerine gelip itfaiye ekiplerinin çalışmalarını gözyaşları içinde takip etti. Alevleri tamamen kontrol altına alan itfaiye ekipleri, bir süre daha soğutma çalışmalarına devam etti. Çevredeki vatandaşlar, çalışmaları korku ve merak içinde takip etti.

İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkentte İşyeri Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement