Başkent'te Sebze ve Meyve Yüklü Araç Devrildi: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Sebze ve Meyve Yüklü Araç Devrildi: 1 Yaralı

Başkent\'te Sebze ve Meyve Yüklü Araç Devrildi: 1 Yaralı

Başkent’te, sebze ve meyve yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu bir kişi hafif yaralanırken, araçta bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı.

12.08.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te, sebze ve meyve yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu bir kişi hafif yaralanırken, araçta bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Yolu Sincan istikameti yönüne giden sebze ve meyve yüklü 06 HBZ 03 plakalı kamyonet iddiaya göre, Jandarma Kavşağında başka bir araç tarafından sıkıştırılması sonucu kontrolünü kaybetti. Kontrolünü kaybeden Çetin Aksu kontrolündeki sebze ve meyve yüklü kamyonet refüje çarpması sonucu devrildi. Devrilen kamyonetin alev alması üzerine çevredeki vatandaşlar yangın fazla büyümeden yangın tüpü ile söndürdü. Kaza sonucu sürücü Çetin Aksu'nun kardeşi Çetin Aksu hafif bir şekilde yaralandı. Kamyonetin devrilmesinin ardından kamyonetin kasasındaki meyve ve sebzeler yola saçıldı. Devrilen aracın olay yerine gelen çekici ile çekilmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yola saçılan meyve ve sebzeleri yoldan temizleyerek çöp arabasına koydu. Kaza sonucu İstanbul Yolu'nda trafik bir süreliğine aksadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Sebze ve Meyve Yüklü Araç Devrildi: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement