Başkent'ten Sessiz Kapanış - Son Dakika
Spor

Başkent'ten Sessiz Kapanış

Başkent Ekipleri Son Hafta Maçlarının Hepsini Kaybederken, Rakip Ağlara Tek Bir Gol Bile Atma Başarısı Gösteremedi.

01.06.2009 01:44  Güncelleme: 15:27

Süper Lig’de 2008-2009 sezonu önceki gün oynanan maçlarla tamamlanırken, Başkent ekipleri kapanışı sessiz yaptı. 4 takım, son hafta maçlarının hepsini kaybederken, rakip ağlara tek bir gol bile atma başarısı gösteremedi.

Ligden düşmesi, haftalar önceden kesinleşen Hacettepe, kendisi gibi aynı kaderi paylaşan Kocaelispor’a evinde 4-0 yenilirken, ilk maçta olduğu gibi yine rakibinden fark yedi. G.Birliği, hayati önem taşıyan maçta sahasında Kayserispor karşısında bozguna uğradı ve rakip takımın suskun forveti Puroviç’in 3 golü ile Olembe’nin penaltısına engel olamadı.

Gençlerbirliği, Kayserispor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Adana’da yaptığı sezonun ilk yarı maçını 3-1 kazanmıştı.

Geride kalan hafta Denizlispor’u 3-0 yenerek, kümede kalmayı garantileyen Ankaragücü ise Antalya deplasmanında ikinci yarıda gelen golle kaybetti. Bu gol, aynı zamanda Gençlerbirliği’nin kurtuluş golü olarak tarihe geçti. Antalyaspor, ligin ilk yarısında 19 Mayıs Stadı’nda oynanan maçı da 1-0 kazanmıştı.

Ligi Konyaspor deplasmanında tamamlayan Ankaraspor ise rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Mavi-beyazlılar, Yenikent’te oynanan ilk yarıdaki mücadeleden 3-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Başkent'ten Sessiz Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement