Başkentte "Fuhuş" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Başkentte "Fuhuş" Operasyonu

Çankaya'da masaj ve saunalara yönelik fuhuş operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

22.04.2016 11:41

Çankaya'da masaj ve saunalara yönelik fuhuş operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya bölgesinde faaliyet gösteren bazı masaj salonları ile saunalarda fuhuş yaptırıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Şüphelilere yönelik gerçekleştirilen 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından organize şube ekipleri, eş zamanlı operasyonda 12 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadeleri ve elde edilen deliller neticesinde, hakkında fuhuş yaptırma suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve suç örgütünün liderliğini yapan Neslihan K'nın faaliyete geçirdiği masaj salonunda yerli ve yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorladığı belirlendi. Emniyet yetkililerince, şüphelilerin, yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el koyduğu, ayrılmak isteyenleri ise şantaj ve tehdit yoluyla korkuttukları kaydedildi.

Masaj salonlarında yapılan aramalarda esrar ve uyuşturucu haplar ele geçirildiği, şüphelilerin müşterilerine uyuşturucu temin ettikleri ifade edildi.

Öte yandan operasyon sırası ve sonrasında söz konusu masaj salonları ile saunalara gittiği tespit edilen müşterilerin de emniyette ifadeleri alındı.

İşlemleri tamamlanan 12 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Ankara Adliyesine sevk edilirken, firari sanıkların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte 'Fuhuş' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement