Başkentteki Yerköylüler Derneğinden Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkentteki Yerköylüler Derneğinden Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan'a Ziyaret

Başkentteki Yerköylüler Derneğinden Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan\'a Ziyaret

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan'ı ziyaret etti.

14.03.2013 15:36

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan'ı ziyaret etti.

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya ve beraberinde dernek başkan yardımcıları Muttalip Demir ve Uğur Yıkılmaz, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kaya, Anakara'da yaşayan Yerköylüler arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla bir dernek kurduklarını belirterek, "Derneğimiz düzenlediği çeşitli etkinliklerle Yerköy, Yozgat ve Çiçekdağılı hemşehrilerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Ankara'da görev yapan bürokratlarımızı ziyaret edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz" dedi.

Bir Yerköylü olarak bir dernek kurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan, "Başkan Mesut Kaya kardeşimiz, Ankara'da zor bir şeyi başararak bu derneğini kurmuşlar. Kurmuş oldukları bu dernekle Ankara'daki Yerköylüleri birleştirmeyi hedeflemesi gurur verici bir durumdur" dedi.

Ziyaret sonunda Aslan, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği üyelik formunu imzalayarak dernek üyesi oldu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkentteki Yerköylüler Derneğinden Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement