Başpehlivan Recep Kara Altın Kemer İçin Mücadele Edeceğim - Son Dakika
Güncel

Başpehlivan Recep Kara Altın Kemer İçin Mücadele Edeceğim

Başpehlivan Recep Kara Altın Kemer İçin Mücadele Edeceğim

Başpehlivan Recep Kara Altın kemer için mücadele edeceğimKırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, bu yıl Edirne'de 655.'si yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer için güreşeceğini belirterek, İki ay gibi kısa bir süre kaldı.

22.05.2016 15:50

Başpehlivan Recep Kara Altın kemer için mücadele edeceğim

Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, bu yıl Edirne'de 655.'si yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer için güreşeceğini belirterek, İki ay gibi kısa bir süre kaldı. İyi bir hazırlık ve başlangıç yaptım. Hedefim bu yıl altın kemeri almak. Renkli bir Kırkpınar olacak dedi.

Başpehlivan Recep Kara Tekirdağ'ın Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen 3'ncü Kızıcıklı Mahmut Pehlivan güreşlerine katıldı. Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl yapılacak olan 655. Tarihi Kırkpınar güreşlerinin heyecanlı geçeceğini belirterek, şunları söyledi

İki ay gibi bir zaman kaldı tarihi Kırk Pınar güreşlerine. Daha önce tarihi Kırkpınarda başpehlivan olmuş ama doping cezası almış Ali Gürbüz'de bu yıl cezası bittiği için katılacak. Bu yıl renkli bir Kırkpınar güreşleri olacak. Sezon iki hafta oldu açılalı. Sezona iyi bir başlangıç yaptık inşallah bu devam eder. Hedefimiz bu yıl altın kemeri almak. Geçmişte üç defa altın kemeri aldım. Hedefimiz geçmişteki başarıları devam ettirmek. Altın kemer için Edirne'ye gideceğiz. İnşallah orada emeklerimizin karşılığını alacağız

BU SAHALAR KİMSEYE KALMAZ

Kırkpınar güreşlerinin bir tarih olduğunu bunun içinde yetişen her güreşçinin çok önemli olduğunu ifade eden Recep Kara, Tabi ki yeniler olacak bu sahalar kimseye baki kalmayacak. Ben 22 yaşında bu sahaya geldim. Cumhuriyet tarihinde en genç başpehlivan oldum ve Ahmet Taşçı gibi bir ekolden bu bayrağı devraldım. Her zaman yeni iyi rakipler gelecek burası er meydanı yiğitlerin meydanı iyi hazırlanan, çalışan, isteyen emeğinin karşılığını Edirne'de alacaktır. Geçmişte er meydanında başpehlivan olmuş ağabeyleri olarak unvanımızı koruyacağız. Altın kemer için mücadele edeceğim. İyi hazırlanan herkesi Edirne'ye davet ediyor, bekliyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başpehlivan Recep Kara Altın Kemer İçin Mücadele Edeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement