Batik'ten 2014 Yazının En Çarpıcı Teması "Blue" - Son Dakika
Güncel

Batik'ten 2014 Yazının En Çarpıcı Teması "Blue"

Batik\'ten 2014 Yazının En Çarpıcı Teması "Blue"

Batik, yıkanmış mavi tonlarının 2014 yazı için görülen güçlü eğilimi ile sade ve aynı zamanda güçlü renk kombinasyonlarının bir arada görüldüğü "Blue" temasını sunuyor.

22.04.2014 13:39  Güncelleme: 13:34

Batik'in "Blue" temasında çiçeklerin resimsel motiflerinin parlak renklerle birlikte dijital yerleşimleri, karışık ve uyumlu bir renk buketi olarak baharı karşılıyor. 2014 yazında renkli baskıların büyük bir eğilim olarak belirlenmesiyle; pastel ve canlı renklerin bir arada bulunduğu, mavilerin vurgu yapıldığı "Blue" temasında, apreli parlak kumaşlar, soğuk beyazlar ile tezat oluştururken yumuşak mavi tonlarıyla oyun oynuyor. İnce parlak yüzeyler, şifon, jarse, tencel ve serin pamuklu kumaşlarla rahat ve şık bir görünüm sağlıyor.

Yaz elbiseleri, etekler, casual ceketler ve bluzların buluştuğu 'blue' teması 2014 yazın en çarpıcı temalarından biri olarak yer alıyor.

Yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Batik, İstinyePark, Akasya AVM, Aqua Florya AVM, Citys AVM başta olmak üzere Türkiye genelindeki 119 mağazasında tüketicileriyle buluşuyor. Mağazaların yanı sıra kampanya ve duyurularını facebook/batikmoda – twitter/batikmoda adreslerinden de takip edebilirsiniz

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Batik'ten 2014 Yazının En Çarpıcı Teması 'Blue' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement