Batman'da, "Okullar Hayat Olsun" Projesi - Son Dakika
Yerel

Batman'da, "Okullar Hayat Olsun" Projesi

Batman'ın Gercüş ilçesinde, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ağaç dikildi.

18.12.2015 18:20

Batman'ın Gercüş ilçesinde, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ağaç dikildi.

Batman Orman İşletme Müdürlüğü'nün "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Gercüş Dicle Anadolu Lisesi bahçesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Gercüş Ziraat Oda Başkanlığı ve Batman Orman İşletme Müdürlüğü katkılarıyla ağaçlandırıldı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, Batman Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Gencer'in ağaç dikiminin yapılması ve dikimde dikkat edilmesi gereken hususları anlattıktan sonra ağaçları dikti.

Gercüş Dicle Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Emin Şimşek, yaptığı açıklamada, "Biz okul olarak böyle ağaç ekme etkinliği yapmak istedik ve sağ olsunlar Gercüş İlçe Tarım, Gercüş Ziraat Odası ve Batman orman müdürlüğü bize yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikleri sürekli yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Öğrenciler, etkinlikte mutlu olduklarını dile getirerek, okul için faydası olan ağaçlandırma çalışmasına destek olan yetkililere teşekkür etti.

Ağaç dikime etkinliğine, Gercüş İlçe tarım Müdürü Metin Kaplan, Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'da, 'Okullar Hayat Olsun' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement