Yeni Milli Eğitim Müdürüne Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Yeni Milli Eğitim Müdürüne Ziyaretler

Yeni Milli Eğitim Müdürüne Ziyaretler

Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Batman'ın yeni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06.04.2014 10:38  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Yardımcısından Müdür Çelik'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Batman Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Batman Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli ve beraberindeki Resmi Kurum Müdürleri, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i ziyaret etti.Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli ve beraberindeki Kurum Müdürlerini, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.
Karşılamanın ardından Milli Eğitim Müdürünün makam odasına geçen Vali Yardımcısı Tekeli ve beraberindeki İl Müdürleri burada bir süre Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ile sohbet ettiler. Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli ve beraberindeki kurum müdürleri Milli Eğitim Müdürü Çelik'e "Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın" temennilerde bulundular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yeni Milli Eğitim Müdürüne Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement