Batman Valisi Çelik, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Çelik, Göreve Başladı

Batman Valisi Çelik, Göreve Başladı

Batman Valisi Azmi Çelik: "İlimiz için, bölgemiz için birlikte, dayanışma içerisinde hareket ederek elimizden geleni sonuna kadar sürdüreceğiz"

02.06.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliği'ne atanan Azmi Çelik görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı Valiler Kararnamesi ile Batman Valisi olarak görevlendirilen Vali Azmi Çelik için Batman Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama töreni ardından makamına geçen Çelik, burada yaptığı açıklamada, Kozluk ilçesinde 13 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığını hatırlatarak, kente vali olarak atanmaktan mutlu olduğunu söyledi.

"Böylesine onurlu bir görevi bana tevdi edenlere teşekkür ediyorum" diyen Çelik, "2000-2001 tarihleri arasında Kozluk Kaymakamı olarak görev yaptım. O tarihten bu yana Kozluk'tan sürekli arayan arkadaşlarımız oldu. Dolayısıyla Batman ile ilgili süreç içerisinde gelişmeleri iyi kötü takip etmiş durumdayız" dedi.

Batman'da, Türkiye'nin birçok ilinde görülemeyecek derecede bir değişim yaşandığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Batman'ın bucak ve ilçe oluşundan, il oluşuna kadar geçen süreci de düşündüğümüzde hakikaten dikkate alınması gereken memnuniyet verici bir değişim olmuş. Daha önceki Valimiz Yılmaz Bey'in yapmış olduğu hizmetleri kalmış olduğu noktadan Sayın Bakanımızın da desteği ile hep birlikte daha ileriye götürmenin azmi içerisinde olacağız. Batman gibi bir ilimizde, güzel topraklarımızda ve güzel insanlarımızla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra ilimiz için, bölgemiz için birlikte, dayanışma içerisinde hareket ederek elimizden geleni sonuna kadar sürdüreceğiz" - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Valisi Çelik, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement